Τα τσάκρα και τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία (Βιβλίο) PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Βιβλίο
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2007 14:18

Shafica Karagulla (MD, ιατρός παθολόγος), Dora van Gelder Kunz
Εκδόσεις " Κυβέλη", 2007

Η Σάφικα Καράγκουλα, πρωτοποριακή παθολόγος και νευροψυχίατρος, μαζί με την Ντόρα Βαν Γκέλντερ Κουνζ, γνωστή διορατική, θεραπεύτρια και τέως πρόεδρο της Θεοσοφικής Εταιρείας στην Αμερική, παρουσιάζουν σ' αυτό το βιβλίο αποδείξεις πειραμάτων ότι η ασθένεια μπορεί να είναι ορατή στα λεπτοφυή ενεργειακά πεδία του σώματος και πως η διορατική παρατήρηση βοηθά στην διάγνωση ασθενειών και ακόμη αποκαλύπτει πιθανές ασθένειες πριν ακόμη αυτές εκδηλωθούν με κάποιας μορφής οργανικά συμπτώματα.

Περισσότερα...
 
Οι πνευματικές διδασκαλίες του Μάρκου Αυρήλιου (Βιβλίο) PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Βιβλίο
Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2007 14:23
Mark Forstater
Εκδόσεις " Κυβέλη", 2007




Κατάλληλα ταξινομημένο σε οκτώ θεματικές ενότητες, το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους αναγνώστες που αναζητούν πνευματική και φιλοσοφική καθοδήγηση. Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο μπορεί να εμβαθύνει κανείς για να βρει νέες σκέψεις ή παρηγοριά, για να συλλογιστεί όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή του, αλλά και τον τρόπο που είναι δυνατό να τα αντιμετωπίσει.

"Η αλήθεια του Μάρκου Αυρήλιου παραμένει ζωντανή, και η καθαρότητα της διάνοιάς του και του είναι του περνούν αργά σ' εμάς, σχεδόν ανέγγιχτες από τον χρόνο. Μπορούμε να δούμε να καθρεφτίζονται οι ίδιες οι προσπάθειές μας να αντιμετωπίσουμε ό,τι μας φέρνει η ζωή χωρίς να αφήνουμε να μας καταβάλλει ο πόνος και η απελπισία που συχνά συνοδεύουν την ζωή επί της γης", εξηγεί ο συγγραφέας.

'Eνα θαυμαστό και φωτισμένο έργο στο οποίο μπορεί ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ανατρέχει για πολλά χρόνια.
Περισσότερα...
 
Η θεωρία των νεφών PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Βιβλίο
Δευτέρα, 21 Μάιος 2007 14:28

Stephane Audeguy
Εκδόσεις "Κοάν", 2006
 
Πόσες φορές την ημέρα ο σημερινός άνθρωπος, και ιδιαίτερα ο άνθρωπος της μεγαλούπολης, γυρίζει τα μάτια του προς τα πάνω να δει τον ουρανό; Είναι τόσο απασχολημένοι οι άνθρωποι με τα γήινα, που σπάνια κοιτάζουν πλέον προς τα πάνω, λες και η βαρύτητα κρατάει το βλέμμα τους συνεχώς προς τα κάτω!

Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, της Θεωρίας των Νεφών, μας εισάγει στην ιστορία της νεφολογίας και της μετεωρολογίας: της πρόβλεψης των καιρικών φαινομένων.

Περισσότερα...
 
Τα Παιδιά των Ανθρώπων (Children of Men) (2006) PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Κινηματογράφος
Δευτέρα, 21 Μάιος 2007 13:13
σκηνοθεσία: Alfonso Cuaron
πρωταγωνιστούν: Clive Owen, Julianne Moore

Αν οι άνθρωποι πίστευαν πραγματικά ότι υπάρχει μέλλον θα είχαν συμπεριφορά παρόμοια με αυτή που έχουν τώρα;

'Ολοι οι άνθρωποι αναφέρονται συνεχώς στο μέλλον ή σε ένα κάποιο μέλλον που άλλες φορές μπορεί να έχει περιεχόμενο, άλλες να μην έχει, που ενώ πάντοτε απασχολεί το ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν απασχολεί πάντα την ανθρώπινη πράξη.
Περισσότερα...
 
Andre Kertesz: «Καθρέφτης μιας ζωής» PDF Εκτύπωση E-mail
Πολιτιστικά - Ματιές στην τέχνη
Δευτέρα, 21 Μάιος 2007 11:56
14 Ιουνίου - 18 Αυγούστου 2007
Μουσείο Κυκλαδκής Τέχνης
Νέες Αίθουσες, Νεοφύτου Δούκα 4

Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Andre Kertesz, ενός από τους κορυφαίους φωτογράφους του 20ού αιώνα, παρουσιάζεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης από τις 14 Ιουνίου έως τις 18 Αυγούστου 2007.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL