Η καθοριστική σημασία των κινήσεών μας PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2009 12:57

Κάθε κίνηση είναι μια εκδήλωση ενέργειας που είναι το αποτέλεσμα ενός εξωτερικού ή εσωτερικού αιτίου.

Περισσότερα...
 
Η απελευθέρωση από τις ασθένειες PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2009 13:08

Σύμφωνα με σοφούς του παρελθόντος, αν θέλουμε να απελευθερωθούμε από ασθένειες και σφάλματα, πρέπει να στραφούμε προς το παρελθόν μας, όπου κρύβονται τα αίτια των πραγμάτων. Όταν βρούμε το αίτιο και απελευθερωθούμε, θα απελευθερωθούμε ακόμα και από τις συνέπειές του. Η στροφή, ωστόσο, στο παρελθόν δεν πρέπει να γίνει κατά έναν θεωρητικό ή παθητικό τρόπο. Ας μη ξεχνούμε πως ολόκληρο το παρελθόν μας βρίσκεται εντός του παρόντος και, κατά συνέπεια, αρκεί να είμαστε συνειδητοί στο σήμερα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις αδυναμίες του χθες και να τις εξαλείψουμε.

 
Η αλλαγή εποχής ένα μικρό σοκ PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2009 14:32

Πριν από κάθε αλλαγή εποχής, καθώς επίσης και σε κάθε απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας, πρέπει να ενισχύεται ο οργανισμός, προκειμένου να μην ασθενήσει, όντας πιο ευάλωτος.

 

Μεγαλύτερη προσοχή στη διατροφή, και όχι μόνο στα περί ενδυμασίας, θα βοηθούσε πολύ τον οργανισμό στην άμυνά του σε συνδυασμό με μια ενίσχυσή του με βιταμίνη C.

 

Ας μη ξεχνάμε πως κάθε «αλλαγή» αποτελεί για τον οργανισμό ένα μικρό ή μεγάλο σοκ, μια μικρή ή μεγάλη δοκιμασία, κατά τη διάρκεια της οποίας η «πρώτη νίκη» αφορά στην μη εμφάνιση ασθένειας.

 
Ρίγανη (Origanum vulgare) PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Το φαρμακείο της φύσης
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2009 14:06

        Καθώς βάδιζα ανιχνεύοντας έναν ξεροπόταμο έξω απ’ το πανέμορφο χωριό Δάφνος εκεί στα Βαρδούσια όρη στα 1100μ, μου ήρθε μια έντονη, γνώριμη, ευχάριστη μυρωδιά. Πήρα μια βαθειά ανάσα, ένιωσα χαρά και χαμογέλασα. Κοίταξα γύρω και είδα ένα μικρό φυτό με αντικριστά οβάλ φυλλαράκια και μώβ-ρόζ ανθάκια  στις άκρες των κλαριών του. Πόσα δώρα αλήθεια σκορπίζει αυτό το μικρό βοτάνι που προδίδει την παρουσία του με την έντονη μυρωδιά του!

Περισσότερα...
 
Η συνειδητότητά μας προστατεύει τον οργανισμό μας PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 14:55

Στην παραμικρή διακοπή της συνειδητότητας, στον ελάχιστο δισταγμό, η ισορροπία του οργανισμού διαταράσσεται. Όσο η συνειδητότητα είναι αφυπνισμένη, ο οργανισμός προστατεύεται από κάθε τι αρνητικό. Περιβάλλεται από ένα μαγνητικό περίβλημα που τον προστατεύει από κάθε κρυολόγημα κι από κάθε ασθένεια. Η υγεία μας εξαρτάται από την ορθή λήψη και την ορθή μετάδοση των πραγμάτων.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL