Όταν βρισκόμαστε σε θλίψη PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2010 13:41

Όταν βρισκόμαστε σε θλίψη ή κάτω από την πίεση κάποιων προβλημάτων, το μόνο που απασχολεί το μυαλό μας συνήθως είναι το πρόβλημά μας και, ίσως, η –ορισμένη- λύση του.

 

Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να νιώσουμε ανακούφιση και να πάρουμε δύναμη: Αν σκεφτόμαστε τα προβλήματα τόσων και τόσων που υποφέρουν…

 

Κι αν πιστεύουμε και σκεφτόμαστε την αγάπη και τη βοήθεια που κάθε στιγμή μπορεί να στέλνει ο Θεός στον καθένα που υποφέρει. 

 
Για περισσότερο θάρρος και περισσότερη εμπιστοσύνη... PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2010 11:52

Οι  καθημερινές μικρές νέες δράσεις καλλιεργούν το θάρρος, οικοδομούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό και στη ζωή και προετοιμάζουν ένα ευτυχισμένο μέλλον.

 

 
Προβλήματα; Υπάρχει κι άλλος δρόμος PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2009 11:31

Όταν συσσωρεύονται τα προβλήματα έχουμε την τάση να ασχολούμαστε πεισματικά μόνο μ’ αυτά, μέχρι να βρούμε λύση. Έτσι χάνουμε και το κουράγιο μας και τη διαύγειά μας.

Κι όμως, αν συνεχίζουμε τη δημιουργική μας εργασία, κι αν δεν αμελούμε να φροντίσουμε και για τα προβλήματα των άλλων, κινούμε μια διαδικασία επίλυσης προβλημάτων εξ αιτίας της οποίας θα λυθούν και κάποια «άλυτα» δικά μας…

                         

 

 
Οι ανατροπές της συνειδητότητας PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2009 11:37

Η συνειδητή διαχείριση πραγμάτων που προκαλούν δυστυχία φέρνει ευτυχία, ενώ η ασυνείδητη βίωση πραγμάτων που φέρνουν ευτυχία μπορεί να προκαλέσει τη δυστυχία μας.

 
Η ευτυχία που δεν αναγνωρίζουμε PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2009 13:55

Αναζητούμε την ευτυχία στα πιο απίθανα πράγματα. Την αναζητούμε στο μέλλον, σε πράγματα που μπορεί να μας δώσουν κάποιοι άλλοι, ενώ πρέπει να μάθουμε να την αναγνωρίζουμε μέσα σε όλα όσα μας έχουν δοθεί και μας δίνονται κάθε μέρα. (Άλλα από αυτά τα περνάμε απαρατήρητα κι άλλα τα θεωρούμε αυτονότητα, ξεχνώντας πως κάποτε τα ονειρευτήκαμε και τα επιδιώξαμε με πολύ κόπο).  

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL