Τι μας φέρνει ζωή PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2009 00:05

Αν δεν μελετάμε τα πράγματα και δεν παρατηρούμε, αν δεν στοχαζόμαστε με μεγάλη ένταση, ο εγκέφαλός μας θα αδυνατίσει και θ’ αρχίσει να καταστρέφεται.

 

Η γνώση φέρνει ζωή στον εγκέφαλο.

 

Τα συναισθήματα φέρνουν ζωή στην καρδιά.

 
Αναζωογονητικός ύπνος για το νευρικό μας σύστημα PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2009 11:11

Ένας καλός, αναζωογονητικός ύπνος είναι το καλύτερο φάρμακο για το καταπονημένο νευρικό μας σύστημα. Όμως, δεν αρκεί να κοιμόμαστε για ώρες καθημερινά, μεγάλη σημασία έχει και η ώρα που πηγαίνουμε για ύπνο, και η διάθεσή μας, αλλά και η… ‘προσπάθειά’ μας να μην συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε ο, τιδήποτε μας ‘βαραίνει’, καθώς πηγαίνουμε να κοιμηθούμε, γιατί κάτι τέτοιο θα έχει σαν συνέπεια ο ύπνος μας να μην αποδώσει τα ευεργετικά για τον οργανισμό μας αποτελέσματά του.

 
Ο φίλος PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2009 14:18

Ένας φίλος δεν θα μπορέσει να πει ποτέ μια κακή κουβέντα για τον φίλο του. Αυτός που σε υποδέχεται στο σπίτι του και μοιράζεται ό, τι έχει μαζί σου, αυτός είναι φίλος σου. Είναι έξοχο να έχεις έναν φίλο! Ο φίλος για τον φίλο είναι όμοιος με τον Θεό.

 
Η συγχώρεση απελευθερώνει την ενέργεια… PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Τετάρτη, 28 Οκτώβριος 2009 21:21

 

Το να συγχωρείτε κάποιον άλλο είναι σημαντικό για την απελευθέρωση της δικής σας ενέργειας, η οποία είναι προορισμένη για καλύτερα πράγματα. Η συγχώρεση που θα προσφέρετε είναι για εσάς.

 
Οι επιπτώσεις της κακής διάθεσης PDF Εκτύπωση E-mail
Υγεία - Θεραπευτική - Μικρά Μυστικά
Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2009 23:21

Πολλοί σοφοί του παρελθόντος πίστευαν πως η αιτία των ασθενειών είναι η κακή διάθεση. Αυτή φέρνει περιττά πράγματα, ιζήματα, αδρανή ύλη κι έτσι ο άνθρωπος αρρωσταίνει. Σύμφωνα με την άποψη αυτή, η ασθένεια δεν είναι μια ποινή, αλλά μια κινητήρια αιτία, μια ώθηση, που υποχρεώνει τον άνθρωπο να πετάξει καθετί ακάθαρτο που βρίσκεται μέσα του. Μέσω της κακής διάθεσης, πίστευαν, πως ο άνθρωπος σταματά τα αγαθά τα οποία έρχονται από τον αόρατο κόσμο ή από τον Θεό, γι’ αυτό και συνιστούσαν κάθε πρωί, ευθύς μόλις ξυπνήσουμε, να σκεφθούμε κάτι ανώτερο, για να αποκτήσουμε καλή διάθεση και να ενισχύσουμε όλους τους φορείς μας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL